• camps de pomes banyats pel clima mediterràni

  • carbasses cultivades al punt òptim

50 anys tenint cura de les nostres pomes i carbasses


Darrere de Benvifont S.L. hi ha 3 generacions d'una mateixa familia. Iniciem el nostre projecte com a productors de fruita dolça el 1970. Uns 30 anys més tard adquirim una nova finca on s'hi construeix una central de manipulació i emmagatzematge, complementada amb una nova plantació de poma (Golden, Royal Gala, Granny Smith, Red Delicious). El 2015 iniciem una nova línia de producte: la producció de carbassa (Butternut, Potimarron i Halloween)

La nostra raó de ser és la mentalitat emprenadora que es reflexa en les 3 linies bàsiques de la nostra filosofia empresarial: la cerca de qualitat del producte, les pràctiques agràries respectuoses amb el medi ambient i la renovació constant de tecnologia i maquinària. Tot això motivat per un únic objectiu, poder oferir als nostre clients un producte de qualitat, sostenible i a un preu just.

Què ens diferencia?

El principal avantatge dels nostres productes és que són propis i de productors de la zona. Les pomes i carbasses provenen en gran part dels nostres camps, cultivats per nosaltres mateixos. El nostre equip humà altament qualificat i el dels nostres col·laboradors, tenen cura de la plantació, la producció, la recolecció i l’envasat dut a terme a les nostres instal·lacions. Tot aquest procés supervisat pels nostres tècnics.

Usem un sistema respectuós amb el medi ambient, els treballadors i els consumidors. Aquest sistema optimitza el consum d’aigua dels nostres camps i les tècniques de control de plagues, això ens obliga a innovar constantment per la sostenibilitat de la producció.