Història

Sóm una empresa familiar, iniciem l’activitat com a productora de fruita dolça el 1970, amb seu social a Fortià (Alt Empordà).

El 1991 encetem una nova etapa comercial amb Benvifont C.B., que 8 anys més tard es transforma en societat limitada fins a dia d’avui.

El 2002 adquirim una finca a Sant Pere Pescador (Alt Empordà), on s’hi construeix una nova central de manipulació i emmagatzematge, alhora que es complementa amb una nova plantació de poma.

El 2015 iniciem una nova línea de producte: la producció de carbassa. Des de llavors cada any hem incrementat la superficie de producció així com els clients a qui servim.
Augmentant també les varietats de carbassa: Butternut, Potimarron i Halloween.

La nostra raó de ser és la mentalitat emprenadora que es reflexa en les 3 linies bàsiques de la nostra filosofia empresarial: la cerca d'una qualitat excel·lent per oferir als nostres clients, les pràctiques agràries respectuoses amb el medi ambient i la renovació constant de tecnologia i maquinària, on una de les millores més importants ha estat la modernització de les instal.lacions tècniques amb l’adquisisció de maquinària de classificació específica.

Tot això motivat per un únic objectiu, poder oferir al nostre ampli ventall de clients, el millor producte possible.

El nostre màxim aliat és la situació privilegiada on ens trobem, al bell mig de la plana de l’Empordà, una terra banyada pel Mar Mediterràni, a prop de la zona protegida dels Aiguamolls de l’Empordà, amb una climatologia especial, amb temperatures suaus i forts contrastos entre el dia i la nit. Això afavoreix que el producte tingui unes altes concentracions de sucres, tant en la poma com en la carbassa, molt superiors a altres zones, i l’hi atorga una textura cruixent molt particular.

 

Qualitat

A Benvifont S.L. estem compromesos amb el medi ambient, per això reforcem la nostra activitat agrària com es feia tradicionalment, optimitzant el consum d’aigua dels nostres camps i les tècniques de control de plagues. Aquest esforç té la seva recompensa en rebre el certificat de qualitat GLOBAL GAP.
També comptem amb una línia de producte ecològic, certificat pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), aquesta certificació ecològica garanteix que els productes han estat produïts o elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, que han estat controlats en tot el procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

 

Responsabilitat Social Corporativa

Treballem per ser responsables amb el producte, els treballadors, els clients, el medi ambient... però també amb la societat, per això col·laborem estretament amb diferents projectes socials impulsats per entitats sense ànim de lucre com el Banc dels aliments, la Creu Roja o la Fundació Oncolliga de Girona.